Javna nabava

 

Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima

 

Poštovani,

Grad Petrinja, sukladno članku 86. Zakona o javnoj nabavi (NN 120/16) planira objaviti otvoreni postupak javne nabave s predmetom nabave: IZVOĐENJE RADOVA NA IZGRADNJI KOMUNALNE INFRASTRUKTURE U POSLOVNOJ ZONI MOŠĆENICA – POLJANA U MOŠĆENICI, evidencijski broj nabave: EMV 3-17.

S ciljem što bolje pripreme predmetnog postupka javne nabave i informiranja gospodarskih subjekata o istom, a sukladno članku 198. Zakona o javnoj nabavi Grad Petrinja na Internet stranicama www.petrinja.hr  objavljuje: opis predmeta nabave, tehničke specifikacije, kriterije za kvalitativni odabir gospodarskog subjekta, kriterije za odabir ponude i posebne uvjete za izvršenje ugovora na prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima.

Sve primjedbe i prijedloge vezane uz objavljenu Dokumentaciju zainteresirani gospodarski subjekti dostavljaju isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Naručitelj naglašava kako primjedbe i prijedlozi koji budu pristigli na bilo koji drugi način neće biti razmatrani.

Savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima sukladno članku 198., stavku 3. Zakona o javnoj nabavi traje od 26.07.2017. godine do 06.08.2017. godine.

Nakon provedenog savjetovanja Grad Petrinja će razmotriti sve pristigle primjedbe i prijedloge zainteresiranih gospodarskih subjekata te će, a sukladno članku 198., stavku 4. izraditi izvješće o prihvaćenim i neprihvaćenim primjedbama i prijedlozima te ga objaviti na Internet stranicama www.petrinja.hr.

Naručitelj zadržava pravo izmjene objavljene Dokumentacije u bilo kojem dijelu prije objave predmetnog postupka javne nabave.

Dokumentacija o nabavi - Knjiga 2

Dokumentacija o nabavi - Knjiga 3

Kriteriji za kvalitativni odabir

Kriteriji za odabir ponude

Opis predmeta nabave

Troškovnik

 

 IZJAVA o nepostojanju sukoba interesa pri sklapanju ugovora o javnoj nabavi

 

Odluka o provođenju postupka jednostavne nabave

 


 

PLANOVI JAVNE NABAVE I IZMJENE I DOPUNE PLANOVA JAVNE NABAVE

Plan nabave Grada Petrinje za 2017. godinu

I. Izmjene i dopune Plana nabave 30.01.2017.

II. Izmjene i dopune Plana nabave 02.03.2017.

III. Izmjene i dopune Plana nabave 05.04.2017. 

IV. Izmjene i dopune Plana nabave 12.06.2017.


REGISTAR UGOVORA O JAVNOJ NABAVI

 

 


Link na elektronički oglasnik javne nabave (EOJN)