06.08.2018.
Službena Petrinja
   136
45 djece s područja grada Petrinje otputovalo na ljetovanje

Zahvaljujući suradnji Grada Petrinje i Grada Zagreba i ove godine na ljetovanje putuje 45 djece s područja Grada Petrinje. Ove godine naša djeca i njihovih 5 voditeljica ljetovat će u hostelu „Loda“ u Skradinu. 

Ovakva suradnja s Gradom Zagrebom već je postala tradicija pa će tako i ove godine ljetovanje trajati 7 dana, od 06.08. do 13.08.2018. godine. Naša djeca će tamo imati mnogobrojne aktivnosti i stručno vodstvo. Imat će mogućnost naučiti plivati, te razvijati svoje sposobnosti u nekim drugim aktivnostima. Ovo je odlična prilika da se malo osamostale i steknu nova poznanstva, a ujedno i da se dobro odmore.

Gradonačelnik Darinko Dumbović bio je na ispraćaju djece te je poručio:

„Mislim da je to jedna dobra i lijepa tradicija, to je jedan kontinuitet lijepog prijateljstva Grada Zagreba i Grada Petrinje. Zahvaljujući gradonačelniku Bandiću djeca ponovo idu na more i to je rezultat nečega što gradi prijateljstvo između mene i gospodina Bandića, te je za nas to velika pomoć. Znamo da su prošle godine išle ciljane skupine klinaca, a sada pak nova grupa klinaca te mislim da smo s tim napravili dobro djelo, pogotovo za djecu koja nisu nikada bili na moru ili nisu imali tu priliku. Ta prilika se ostvaruje danas i želim da u jednom dobrom raspoloženju s voditeljicama zajednički se dobro upute i vrate i što je najvažnije da ova djecu steknu neke nove navike i nove prijatelje, neka im to bude novi izazov i prava avantura. Kao gradonačelnik ću nastojati uvijek pomoći na način da kroz prijateljstvo imamo ovakve sadržaje koje daju nadgradnju i standard života u ovo vrijeme kad znamo da nije lako niti živjeti u Petrinji niti otići na more.„"

GALERIJA

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr