"> " />
   23.12.2019.
Službena Petrinja
   207
Djed Božićnjak u Mošćenici podijelio 300 paketića djeci

Ovo je četvrta godina da se održava manifestacija naziva" Božić u Mošćenici" na kojoj Djed Božićnjak dođe, podijeli paketiće djeci svih uzrasta. Obično se na kraju napravi predstava sa školskim zborom i djecom iz našeg KUD-a i tamburašima. 

Predstavimo se našoj publici, malo se podružimo, počastimo, zasladimo i to je to. Suradnja će se naravno nastaviti i sljedeće godine jer kad je nešto postalo lijepa tradicija, onda to ne treba prekidati" – tako nam je ovu božićnu manifestaciju opisao Darko Lipovac, član Vijeća MO Mošćenuca.

Manifestaciju je popratio i gradonačelnik Darinko Dumbović koji je naglasio da mu je uvijek posebno drago kad vidi da se vodi briga o najmlađima i da ih se daruje.

"Upravo mladi ljudi trebaju dobiti poruku svjetla u ove božićne dane, poruku optimizma i dobrih djela koje ćemo napraviti za sve generacije koje dolaze. Mlade ljude trebamo učiti kako vrijednosti darivanja, općeg dobra i zajedništva možemo dati kroz Božić da u Novu godinu uđemo s novim porukama u kojima ćemo imati posebne zadaće za opće dobro."

- istaknuo je gradonačelnik.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr