26.11.2019.
Zanimljivosti
   459
Kolači Sunce otvorili novi prodajni prostor u Petrinji

Danas je na adresi Vladimira Nazora 7 u Petrinji svečano otvoren novi prodajni prostor Obrta za proizvodnju i prodaju domaćih kolača Sunce, vlasnice Nikoline Kukolić Vinković. Navedeni obrt osnovan je 2002. godine u Petrinji, gdje i danas posluje na adresi Nebojan 54. 

Nikolina je iskustvo u proizvodnji domaćih kolača stjecala u obiteljskom okruženju, obzirom da je cijela obitelj uključena u proizvodnju. Danas zapošljavaju čak 27 djelatnika.

Novi prodajni prostor, uz brojne građane, posjetila je i zamjenica gradonačelnika Grada Petrinje, Viktorija Kaleb, koja je ovom prigodom istaknula:

„Drago mi je da sam danas tu i da otvaramo još jedan poslovni proizvodni objekt gospođe Vinković za proizvodnju i prodaju kolača. Svi mi koji volimo kolače, nećemo morati ići u Nebojan po njih nego ćemo ih sada moći kupiti i u Petrinji. Prostor je suvremen, kvalitetno opremljen i ispunjava sigurno sve uvjete koje tržište traži. Kolači izgledaju vrlo lijepo i kvalitetno. Svako novo radno mjesto je uvijek dobrodošlo. Kao Grad pomogli smo obrtu i samoj proizvodnji gospođe Vinković u 2018. godini. U 2019. godini imamo potpore za sve poduzetnike koji više nisu podijeljeni na ranije smanjeni i veći iznos na omjer uslužne i poslovne djelatnosti nego za sve imamo isto, 3.000,00 kuna po osobi bez obzira koja je djelatnosti. Svi koji vole čokoladu i slastice želim da ovdje dođu i probaju ih.“

- poručila je zamjenica.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr