26.02.2018.
Službena Petrinja
Događaji
   176
Najavna prezentacija manifestacije "Ja sam Petrinja"
U maloj dvorani Pučkog učilišta Hrvatski dom održana je u petak, 23. veljače 2018. godine prezentacije Bine n Run priredbe.

U organizaciji Triatlon kluba Petrinja pred mnogobrojnim sportašima iz različitih klubova predstavljena je manifestacija koja će se održati od 28. do 30.rujna a sadržavati će brojne sadržaje.

Prezentaciju je održao predsjednik Organizacijskog tima Marko Franjić, a pozorno ju je pratio gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović.

Tijekom izlaganja naglašeno je kako će utrke koje su sastavni dio priredbe ugostiti brojne trkače, a predviđa se trčanje na petrinjskom nasipu, biciklistička utrka do Piramide, te vrlo atraktivna i zahtjevna utrka po petrinjskim brdima..

Sve će biti popraćenom nizom drugih sadržaja kao što su izložbe, sajam OPG-ovaca, te brojni drugi.
Uz svesrdnu podršku Grada gradonačelnik Dumbović istaknuo je značaj svih manifestacija koje u grad dovode goste, a posebice kada se promiču ovako lijepe i plemenite vrijednosti.

Ujedno je naglasio:

„Vidio sam tu ideju kao dobru koja bi mogla dati ono što Petrinji treba, a dolazi od ljudi koji su jako dobro organizirani i koji ustvari ispred sebe imaju cilj. Ovaj cilj i ovaj projekt je uglavnom snažna inspiracija za sve ono što bi grad trebao pokazati kroz bogatstvo i prirode i ljepote i tradicionalnih vrijednosti vrijednih ruku naših obiteljskih poljoprivrednih gospodarstvenika, pa do onoga što grad čini gradom, a znamo da smo grad sporta, Grad prijatelj djece. Znamo da upravo kroz sport i ono što možete pokazati je ona poruka koja bi i trebala ovaj projekt dovesti do one mjere, potencijala i svega da možete biti jedan mali brand grada koji će upravo stvoriti tu sinergiju gospodarstva, sporta i prirodne ljepote, na kraju i same turističke ponude, a znamo da je sam turizam veliki dio i gospodarske grane.“

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr