24.05.2019.
Službena Petrinja
   477
Nastavljeno asfaltiranje, na red došla ulica Slavka Kolara

Kao što je bilo i najavljeno, kada određene ulice u kojima se obave završne kontrole nakon radova na ugradnji vodovodne i kanalizacijske mreže, pristupa se njihovom asfaltiranju.

Takav slučaj dogodio se i u ulici Slavka Kolara, o čemu je gradonačelnik Darinko Dumbović kazao:

„Ono što građani očekuju od nas svih što smo u Aglomeraciji uključujući i naša komunalna poduzeća i svih koji su u nadležnosti naših lokalnih cesta, sve ćemo poduzeti da građani nemaju uskoro niti jednu rupu, to je cilj ove akcije.

Također je cilj da u kontinuitetu asfaltiranja svih ulica više nestajemo s radom kada je u pitanju uređenje grada. Gdje je got završena aglomeracija mi idemo s time da na našim cestama upozorimo sve one koji su radove završili da ih moraju staviti u funkciju kao što su bile. S obzirom da smo radili već tri subote, nastavit ćemo raditi i dalje sve dane osim nedjelje kako bi građani bili zadovoljni, a ja se zahvaljujem svima koji danas i svaki dan daju sve od sebe jer ovaj posao je izuzetno zahtjevan, ali nastojati ću i direktoru komunalnog poduzeća i direktoru Privrede svakodnevno uz koordinacije dati određene zadatke kao što sam i sebi dao zadatak da ću biti na svakom mjestu i u svakom koraku problema koji su vezani za bilo koju rupu u gradu Petrinji.“

- rekao je gradonačelnik.

Zoran Zechner, direktor Poduzeća „Privreda“, koje je investitor projekta rekao je kako su danas nastavljeni radovi na sanaciji prometnica na području grada Petrinje koje su u aglomeraciji bile oštećene te je nastavio:

„Ta akcija je pokrenuta od strane gradonačelnika Darinka Dumbovića u kojoj sudjeluju poduzeća Privreda, Komunalac i izvođači. Saniramo već treći tjedan, počevši od križanja Gajeve i Turkulinove, Mihanovićeva, Lopašićeva, zatim kod Hrvatskog doma prekop i nogostup. Također su sanirani rovovi u Kačićevoj i Kučerinoj ulici, prilaz u Osnovnoj školi Dragutina Tadijanovića, pješačka staza od Doma umirovljenika do Osnovne škole Dragutina Tadijanovića, trg Stjepana Radića, Dujnićeva ulica, a danas se asfaltira u ulici Vatroslava Lisinskog, Slavka Kolara i priprema se za asfaltiranje prekopa u Lopašićevoj ulici gdje je važan pristup zbog Doma zdravlja. Akcija će se nastaviti dok se prometnice u gradu ponovo ne uspostave u prvobitno stanje.“

– zaključio je direktor Zechner.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr