29.10.2019.
Zanimljivosti
   407
Novouređeni interijer prostora frizerskog salona „Capriccia“

Nakon jednomjesečnog rada na uređenju interijera frizerskog salona „Capriccia“ vlasnice Ivančice Marčinko - Kudlek na adresi Trg Dr. Franje Tuđmana 2, od jučer, 28. listopada 2019. godine, je ponovno otvoren u potpunosti uređen, suvremenog izgleda i novog interijera.

Novouređeni prostor obišao je gradonačelnik Darinko Dumbović koji je i sam ugodno iznenađen uređenjem salona te je ovim putem izjavio:

„Napravljeni su veliki pomaci i velike stvari, a za svaki biznis treba imati hrabrost i odvažnost. Radi se o ženi koja je poduzetna već dugi niz godina koja jednostavno zna te ciljeve dobro iskoristiti. Ti ciljevi su definitivno u horizontima i kad pogledamo ovakav prostor kroz svoju noviju povijest koji je bio devastiran i gdje je sada napravljen zahvat i interijer koji je tako krasan, lijep, sa stilom i najbitnije funkcionalan. Na kraju sjedim ovdje i ugodno se osjećam i to je izuzetno važno za svaki salon. Kada žene uzmu stvari u svoje ruke kao majstorice ili velemajstorice u svom zanatu, a pogotovo kao takve kada rade muške frizure i sve ostalo zato im možemo poželjeti puno sreće i znamo da će s ovim mjestom i sa svojom tradicijom sa znanjem i sposobnošću biti i s ovakvim krasnim prostorom nadgradnja u svome životu, ali dobit će jednu svoju satisfakciju. Kad u jednom takvom prostoru imaš ovakvu svježinu i kada gledaš u jedan prekrasan petrinjski park i autobusnu stanicu kako ljudi prolaze to daje jedan poseban osjećaj. To je sad grad ustvari koji počinje živjeti iznutra u prostorima, a interijer je odlično napravljen. Normalno da sad moramo razmišljati u budućnosti kako napraviti eksterijer i kako vratiti Petrinji izgled fasada i svega onoga što je Petrinja nekad bila. To je zadatak grada, čestitam svima onima koji su bili u ovom projektu, prije svega gazdarici, kad je u pitanju biznis ona ima pozitivnu energiju koja nosi i njoj nije problem biti u centru grada ili u Nebojanu zato je mogu više puta pohvaliti što se tiče organizacije i dati svoje poštovanje prema svemu onome što radi.“

– zaključio je gradonačelnik.

Vlasnica Ivančica Marčinko - Kudlek frizerskog salona „Capriccia“ rekla nam je nešto više o uređenju interijera prostora u salonu:

„Iz priloženoga se vidi moje zadovoljstvo i presretna sam što smo uspjeli urediti jer sam ovdje ipak na ovoj lokaciji 16 godina u samoj Petrinji, a poslujem već 24 godine i ovaj salon nije bio bolna točka. Uspjeli smo ostvariti što smo željeli. Radili smo sve što se tiče poda, plafona, bolti, nova instalacija struje, provedena je vodovodna kanalizacija, stavljena je termo žbuka, promijenjena su nova vrata i ovim putem bi htjela pohvaliti ljude koji su sa svim srce radili skupa sa mnom na ovom projektu, a to je Dabić gradnja, stolarija Čekić, Dunja dizajnerica interijera i suprug i evo na kraju smo sve završili u rekordnom roku.“

- rekla je Ivančica.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr