"> " />
   01.03.2019.
Službena Petrinja
   447
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Održan sastanak projektnog tima za provedbu projekta " Potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva kroz izgradnju infrastrukture u poslovnoj zoni Moščenica Poljana",

Dana, 27.02.2019. godine održan je sastanak članova projektnog tima za provedbu projekta " Potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva kroz izgradnju infrastrukture u poslovnoj zoni Moščenica Poljana", (2RP1)koji se nalazi u Intervencijskom planu Grada Petrinje. 

Tema sastanka bio je izvještaj o napretku provedbe projektnih aktivnosti i predstojeći Zahtjev za nadoknadom sredstava. Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS). Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr