09.03.2018.
Službena Petrinja
   441
Petrinja - Grad prijatelj ženskog poduzetništva

Svečani prijem i domjenak za VIP partnere Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i Kongresa poduzetnica 2018. držan je 7.ožujka 2018.godine u gornjogradskoj palači Dverce, a kao gost nazočio je Petrinjski gradonačelnik i saborski zastupnik Darinko Dumbović čiji je doprinos ženskom poduzetništvu u Petrinji izrazito bitan u zajednici. 

Domaćin prijama bio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima te tim Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Istim povodom 8.ožujka 2018.godine održan je Kongres poduzetnica Hrvatske i regije 2018. pod motom „Uspješne poduzetnice – izvor naše motivacije ili poslovne frustracije!“ u Kongresnom centru City centar Plaza koji se održao pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske gđe. Kolinde Grabar Kitarović te uz organizacijsku izvedbu Grada Zagreba i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Na ovom kongresu, Grad Petrinja je jedan od prvih gradova u Europi koji je dobio povelju Grad-prijatelj ženskog poduzetništva te je time primjer mnogim gradovima unutra i van granica Hrvatske, a ista je uručena Darinku Dumboviću, gradonačelniku Grada Petrinje.

2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr