Intervencijski plan, Službena Petrinja, Vijesti|

Nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave za dodjelu ugovora za izvođenje radova na izgradnji vidikovca na Hrastovačkoj gori, dana 28.09.2018. godine gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović i uslužni obrt Petreković potpisali su Ugovor o izgradnji vidikovca na Hrastovačkoj gori u ukupnom iznosu od 743.843,75 kuna.

Gradonačelnik je tom prigodom izrazio zadovoljstvo jer se radi o drugom potpisanom Ugovoru o izgradnji za projekte iz Intervencijskog plana Grada Petrinje.

Projekt “Izgradnja vidikovca na Hrastovačkoj gori” (1RP6), KK.08.2.1.06.0001 se nalazi u Intervencijskom planu Grada Petrinje, a Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS). Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
Za više informacija o EU fondovima posjetite stranice  www.strukturnifondovi.hr

Comments are closed.

Close Search Window