05.03.2018.
Službena Petrinja
   425
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj
Projektni prijedlog "Izgradnja vidikovca na Hrastovačkoj gori" (1RP6) iz Intervencijskog plana uspješno prošao drugu fazu postupka dodjele bespovratnih sredstava

Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS). 

Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

Projektni prijedlog „Izgradnja vidikovca na Hrastovačkoj gori“ (1RP6), koji je prijavljen na Poziv na dostavu projektnih prijedloga u ograničenom postupku dodjele bespovratnih sredstava trajnog modaliteta: KK.08.2.1.06 Provedba Intervencijskog plana Grada Petrinje, uspješno je prošao drugu fazu postupka dodjele bespovratnih sredstava koja obuhvaća provjeru prihvatljivosti projekta, aktivnosti te ocjenjivanje kvalitete i provjeru prihvatljivosti izdataka te se upućuje na slijedeću fazu postupka dodjele bespovratnih sredstava - donošenje Odluke o financiranju. Projekt će se financirati sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj u omjeru EFRR 85% drugi nacionalni izvori 15%.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Petrinje.
2018 Grad Petrinja. - Sva prava zadržana
Razvoj - Curious Cat Ltd. - www.curiouscat.hr