Informacije, Informiranje, Vijesti|

Obavještavamo potrošače da prema analiziranim mikrobiološkim pokazateljima uzorak vode za ljudsku potrošnju uzorkovan u Donjoj Bačugi nije u skladu sa dopuštenim vrijednostima propisanim Pravilnikom o parametrima sukladnosti, metodama analize i monitorinzima vode namijenjene za ljudsku potrošnju (NN 64/2023) te se za naselja Donja Bačuga i Banski Grabovac zabranjuje korištenje vode za ljudsku potrošnju.

Danas tijekom dana na predmetnom području će biti osigurana cisterna s vodom namijenjena za ljudsku potrošnju o čemu ćemo sutra detaljnije izvijestiti potrošače.

Privreda d.o.o. poduzima sve mjere kako bi se nesukladnost otklonila, a potrošači će biti obaviješteni kad se analizom vode utvrdi da je zdravstvena ispravnost vode na predmetnom području ponovno uspostavljena.

Vatrogasnim cisternama dostaviti će se voda za ljudsku potrošnju na lokaciji pored trgovine Mlin i Pekare u naselju Donja Bačuga od 10- 11 h i popodne od 16-17 h, te naselju Banski Grabovac u periodu od 11- 12 h te od 17-18 h,  svaki dan do normalne uspostave vodoopskrbe.

Comments are closed.

Close Search Window