Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

Grad Petrinja pokreće akciju prikupljanja pomoći za stradalnice razornih potresa u Turskoj pod nazivom „Žene Petrinje za žene Turske“.

I sami smo doživjeli snažan potres koji je ostavio dugotrajne posljedice, ali i donio nam toplinu i ljubav brojnih ljudi koji su nam pružali pomoć. Pokažimo da znamo dobro vratiti dobrim. Kroz ove njima potrebne  materijalne stvari pošaljimo ženama Turske našu podršku, naše želje da unatoč velikoj tragediji koju su doživjele ne izgube hrabrost i nadu.

Uz paket možete poslati i poruke podrške koje možete preuzeti na https://petrinja.hr/download/poruke-podrske/,  a dostupne su i u prostoru Gradskog društva Crvenog križa Petrinja na Sajmištu gdje se dostavljaju paketi pomoći.

NAPOMENA: Molimo da se zbog potrebe carinskih procedura ne odstupa od sadržaja paketa. Zbog izrade izvoznih i uvoznih deklaracija potrebno je na svakom paketu istaknuti popis sadržaja na hrvatskom i na turskom jeziku. Popis sadržaja na hrvatskom i turskom jeziku također je dostupan na https://petrinja.hr/download/popis-sadrzaja/  te u prostoru Crvenog križa.

Comments are closed.

Close Search Window