Informacije, Radovi, Službena Petrinja, Vijesti|

Nastavljaju se radovi na sanaciji prometnica oštećenih u potresu. Trenutno se izvode radovi asfaltiranja u Ulici Ive Maline koje je obišla gradonačelnica Komes s pročelnikom UO za prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalne djelatnosti, Ivanom Begićem.

Gradonačelnica je istaknula kako je zadovoljna jer se puno toga radi u gradu te dodala:

„Malinova ulica je jedna od čak preko 60 cesta koje idu u asfaltiranje u sklopu saniranja cesta na području Grada Petrinje financiranih iz Fonda solidarnosti. Za početak ovih 70 – tak milijuna kuna za 65 cesta u gradu. Znamo da nam je to bila boljka i prije potresa. Veselimo se svi, kao što ste mogli primijetiti i stanovnici ove ulice se vesele saniranju ove dosta velike prometnice. Nastavljaju se radovi i dalje. Imamo kvalitetnu firma je na izvođenju ovih radova. Pratimo njihov rad, vidimo da su zaista i stanovnici zadovoljni kvalitetom izvedbe i vjerujem da će se do kraja projekta nastaviti na ovaj način raditi.“

Pročelnik Begić kazao je kako je prioritetne ulice za sanaciju odredio Grad te kako su to uglavnom veće i važnije ulice koje su u nadležnosti Grada. Prvo se rade ulice koje su spremne obzirom na Aglomeraciju budući da se velikim dijelom ove sanacije poklapaju s projektom Aglomeracije.

Sljedeće ulice u kojima će se postavljati novi asfalt je Turkova ulica i Ulica Andrije Pirnata u kojima se trenutno izvode pripremni radovi za asfaltiranje.

Comments are closed.

Close Search Window