Informacije, Informiranje, Službena Petrinja, Sport, Vijesti|

U subotu, 15. lipnja u 15:15 sati startala je iz Centra novog života na Sajmištu 22. Biciklijada u Petrinji.

Ova tradicionalna manifestacija ove je godine okupila 70 sudionika koji voze zelenu rutu ukupne duljine 22 kilometra od Centra novog života, kroz Gupčevu i Novo Selište do Capriccie centra u Nebojanu gdje imaju organiziran ručak i natjecanja pod vodstvom sportskih animatora, a zajedno će bodriti i Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u današnjem ogledu protiv Španjolske na EURU 2024. Potom se biciklisti vraćaju u Centar novog života gdje će večeras od 21 sat nastupiti grupa Pavel.

Zadovoljstvo odazivom i ove godine na Biciklijadu izrazila je direktorica Turističke zajednice Grada Petrinje Kristina Suppe, istaknuvši kako među sudionicima vlada dobra atmosfera i kako sve prolazi u najboljem redu.

Uz Turističku zajednicu, Biciklijadu u Petrinji organizira i Orlić sport d.o.o. Petrinja. Milan Orlić rekao je kako je ova biciklijada rekreativnog karaktera, a cilj je svake godine sudionicima pokazati događanja i zanimljivosti u Petrinji, ali i šire.

Bicikliste je na startu pozdravila gradonačelnica Grada Petrinje i saborska zastupnica Magdalena Komes istaknuvši kako je ponosna što imamo najstariju biciklijadu u Sisačko-moslavačkoj županiji, koja je i ove godine, bez obzira na vrućinu, okupila veliki broj ljubitelja bicikliranja. Poželjela im je uspješno odrađenu rutu, a bicikliste te sve Petrinjke i Petrinjce pozvala je na večerašnji koncert grupe Pavel u Centru novog života.

Comments are closed.

Close Search Window