Događaji, Vijesti, Zanimljivosti|

Ovo je četvrta godina da se održava manifestacija naziva” Božić u Mošćenici” na kojoj Djed Božićnjak dođe, podijeli paketiće djeci svih uzrasta. Obično se na kraju napravi predstava sa školskim zborom i djecom iz našeg KUD-a i tamburašima.

Predstavimo se našoj publici, malo se podružimo, počastimo, zasladimo i to je to. Suradnja će se naravno nastaviti i sljedeće godine jer kad je nešto postalo lijepa tradicija, onda to ne treba prekidati” – tako nam je ovu božićnu manifestaciju opisao Darko Lipovac, član Vijeća MO Mošćenuca.

Manifestaciju je popratio i gradonačelnik Darinko Dumbović koji je naglasio da mu je uvijek posebno drago kad vidi da se vodi briga o najmlađima i da ih se daruje.

“Upravo mladi ljudi trebaju dobiti poruku svjetla u ove božićne dane, poruku optimizma i dobrih djela koje ćemo napraviti za sve generacije koje dolaze. Mlade ljude trebamo učiti kako vrijednosti darivanja, općeg dobra i zajedništva možemo dati kroz Božić da u Novu godinu uđemo s novim porukama u kojima ćemo imati posebne zadaće za opće dobro.”

– istaknuo je gradonačelnik.

Comments are closed.

Close Search Window