Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

U prostoru gradske uprave u četvrtak, 24. studenog 2022. održano je  potpisivanje Ugovora između Grada Petrinje i Sportske udruge Pigik. Ovim Ugovorom Sportska udruga Pigik Gradu daje na korištenje sportsku dvoranu Pigik zajedno s vanjskim teniskim terenima na razdoblje od šest mjeseci bez naknade. Gradonačelnica Komes ovom je prilikom zahvalila predstavniku Sportske udruge Pigik Davoru Impriću što su prepoznali značaj sporta kao i potrebu za sportskim objektima koja postoji u gradu. Pojasnila je kako predmetnu dvoranu Grad daje na korištenje Gimnastičkom klubu Petrinja, jednom od najtrofejnijih klubova u Gradu te je ovom prilikom ujedno potpisan i Ugovor između Grada Petrinje i Gimnastičkog kluba Petrinja o korištenju dvorane.

Davor Imprić kazao je kako je bio nemalo iznenađen brojem članova Gimnastičkog kluba te naglasio kako je ovaj čin njihove sportske udruge jedan mali doprinos za boljitak sporta i općenito života u gradu.

Gordana Žugaj, predsjednica Gimnastičkog kluba zahvalila je Gradu Petrinji na angažmanu i pomoći jer bi u protivnom s krajem mjeseca klub ostao bez prostora za rad, a kako je istaknula njihova opcija nije bila da se gase obzirom da se radi o 260 djece koji treniraju u klubu.

Gradonačelnica je ovom prilikom još jedanput zahvalila i Hrvatskom gimnastičkom savezu i Hrvatskom olimpijskom odboru koji su omogućili besplatno korištenje šatora u kojem su gimnastičari djelovali u razdoblju nakon potresa do danas te istaknula kako je potrebno iznaći dugoročno rješenje za petrinjske gimnastičare.

Svim malim i Gimnastičkom klubu želimo sretno preseljenje i ugodno treniranje u novom prostoru, a Sportskoj udruzi Pigik još jedno veliko hvala.

Comments are closed.

Close Search Window