Službena Petrinja, Vijesti|

U sklopu projekta „Priprema projektno-tehničke dokumentacije i izvođenje radova vraćanja u ispravno radno stanje prometne infrastrukture oštećene potresom na području Grada Petrinje“ u naselju Mala Gorica asfaltirana je cesta u dužini 1,45 km.

Novoasfaltiranu cestu obišla je danas, 30. rujna 2022. godine,  gradonačelnica Grada Petrinje, Magdalena Komes, zajedno s predsjednikom Mjesnog Odbora Mala Gorica, Mladenom Marijaševićem koji je ovom prigodom istaknuo da sanirana cesta za mještane Male Gorice znači puno, te dodao:

„Vidi se da se nešto radi, svi smo nezadovoljni, nervozni, mislimo da se iza potresa malo napravilo, ali ipak se radi, ovo je vidljivo, kreće se od ceste pa će se pomalo napraviti i sve drugo. Imamo još jednu županijsku cestu od Društvenog doma do Bresta za koju je obećano da će se napraviti u idućoj godini. Zahvaljujem se gradonačelnici i Gradskoj upravi na angažmanu oko rješavanja sadašnjih i budućih problema.“

– istaknuo je Marijašević.

Gradonačelnica Komes ovom prilikom je istaknula kako je zadovoljna dinamikom izvođenja radova u sklopu projekta sanacije prometnica nakon potresa, te kako će se time razina kvalitete života na području Grada Petrinje podići na višu razinu.

Comments are closed.

Close Search Window