Čestitke, Vijesti|

Poduzeće Komunalac d.o.o. Petrinja organiziralo je domjenak za svoje zaposlenice povodom nadolazećeg Dana žena. Vlado Lovreković, direktor poduzeća Komunalac istaknuo je kako mu je drago da se većina zaposlenica odazove jer smatra da su ovakve prigode dobre za radnu atmosferu u poduzeću. Obzirom da Komunalac zadnjih šest godina ima solidan poslovni rezultat, ovo je i prigoda da se ženskom dijelu poduzeća posebno zahvali za njihov doprinos dobrom poslovanju tvrtke.

Domjenku je prisustvovao i Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje koji je tom prilikom zaposlenicama poduzeća Komunalac d.o.o. podijelio ruže i čestitao im Dan žena istaknuvši važnost borbe žena za ravnopravnost i odbacivanje stereotipnih mišljenja.

„Žene su mnogo puta pokazale da se bez njih ne može, da žena nije samo stup u kući. Žene danas drže poduzeća, gradove i preuzimaju odgovornost. Mogu reći da su danas u Gradskoj upravi Grada Petrinje moje najbolje suradnice žene, imamo 75 % žena. To je ravnopravnost za koju ste se same kroz povijest izborile i tu slobodu čvrsto držite u svojim rukama i borite se i dalje da u svakom poslu i svakom radnom mjestu konkurirate muškarcima i budete ravnopravni s njima. Poruka koju danas morate dati jest da se držite zajedno i da je ovo vaš dan.“

– naglasio je Gradonačelnik.

Comments are closed.

Close Search Window