Susreti, Vijesti|

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje primio je u svom uredu obitelj Cvetanović , Goranku i Miloša, iz Mošćenice koji su došli uručiti zahvalnicu gradonačelniku Dumboviću i Gradu Petrinji na pomoći koju im je pružio. Miloš Cvetanović je invalid od 2013. godine kada je obolio od virusnog meningitisa te ostao nepokretan.

Gradonačelnik je izrazio ponos što je ova obitelj unatoč velikim zdravstvenim problemima koji su ih snašli „dala sve od sebe da bude samostalna i poduzetna i na taj način pokaže kako su stvarna vrijednost naše Mošćenice i Grada Petrinje. Nažalost, bolest je došla 2013. godine, ali nastojali smo odmah reagirati i pomoći za barem dio vaših problema. Drago mi je da ima pomaka, to me zaista veseli, one prve godine su bile teške, bilo je teško gledati tako mladog čovjeka nepokretnog u krevetu. U međuvremenu smo napravili dizalo u gradskoj upravi i cilj nam je pokazati da komunikacija s uredom gradonačelnika nije problem niti za osobe s poteškoćama i bolestima. Grad je tu i pomaže koliko može.“

Goranka Pereković Cvetanović, majka oboljelog Miloša istaknula je kako je došla zahvaliti gradonačelniku Dumboviću na tome što nije ignorirao njezinu molbu za pomoć i pomogao im u njihovim najtežim trenucima.

Miloš Cvetanović kazao je kako je već sedam godina bolestan, ali da je od početka bolesti ipak dosta napredovao i to upravo zahvaljujući pomoći koju mu je Grad i gradonačelnik pružio.

„Da Vas nije bilo ja sad ne bih sjedio ovdje s vama. Zato sam i htio doći tu, ovo je moj prvi dolazak u ovu zgradu nakon sedam godina. Ovim putem se javno zahvaljujem Gradonačelniku, saborskom zastupniku i našem sumještaninu na pomoći“

– istaknuo je Miloš Cvetanović.

Comments are closed.

Close Search Window