Događaji, Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

Savjet mladih Grada Petrinje i ove je godine organizirao Festival piva i hrane (Beer and food festifal – BAFF). BAFF je održan u „Šumici“ na Gradskom kupalištu u subotu, 19. kolovoza 2023. godine.

Petar Kolić, predsjednik Savjeta mladih Grada Petrinje kazao je kako su nakon prošlogodišnjeg prvog BAFF-a povratne informacije bile odlične te su odlučili i ove godine organizirati drugi po redu festival piva i hrane. Dodao je i kako su se ove godine više potrudili te festival ima i više glazbenih izvođača, više hrane i više kuhara. „Hvala svima koji su se odazvali. Hvala i Gradu na brzoj reakciji, jer su nam pomogli da u roku od tjedan dana to sve uspijemo „sklepati“ i organizirati. Drago nam je da su nas i gradski dužnosnici došli posjetiti i veselimo se općenito svima koji će nam se na BAFF-u pridružiti“, kazao je predsjednik Savjeta.

Festival i su svojim dolaskom podržali i gradonačelnica Magdalena Komes te zamjenik Ivan Prskalo.

Gradonačelnica Komes pohvalila je festival koji Petrinjcima nudi zanimljiv sadržaj, ali i općenito djelovanje Savjeta mladih.

„Drago mi je da napokon imamo jedan agilan Savjet mladih. Ovaj sastav Savjeta stvarno je vrlo dobar i što se tiče organizacije kojekakvih manifestacija i općenito njihovog rada. Pohvaljujem ih. Uvijek je bilo teško uopće popuniti sastav Savjeta mladih. I ovaj put smo isto naknap uspjeli, ali zaista i prema izvješćima i prema svemu što vidimo, dobro rade, dobro obavljaju svoj posao. Odgovorni su, ne troše novce na nekakve „gluposti“. Zaista svaka kuna je opravdana i dobro utrošena, u interesu naših građana,“ kazala je gradonačelnica.

Comments are closed.

Close Search Window