Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

U organizaciji Sportskog plesnog kluba „Petrinia“, a pod pokroviteljstvom Grada Petrinje, održana je tradicionalna 17. Latino večer na Gradskom kupalištu.

„Ovo je onaj gušt na samom početku ljeta, na početku ljetne stanke da pokažemo prvo našim sugrađanima što mi to radimo, što to naša djeca nauče, čime oni to vladaju po natjecateljskim podijima. S druge strane, dođemo se i mi svi skupa zabaviti jer ta djeca vole plesati, to za njih nije samo sport nego velika ljubav. Upravo kroz ovu Latino večer, kroz naše plesne manifestacije, oni uživaju i to je kruna svega“, rekla je Natalija Antić Bjelac, predsjednica Sportskog plesnog kluba „Petrinia“.

Članovima „Petrinie“ pridružili su se i prijatelji iz Plesnog studija „Elina“ iz Siska, a svojim vokalnim izvedbama sve su začinile Iva Šimić i Karla Forjan.

Gradonačelnica Grada Petrinje i saborska zastupnica Magdalena Komes čestitala je klubu na održavanju ove plesne tradicije.

„Sjajno je što imamo ovakvo nešto u Petrinji. Veseli me svaka organizirana manifestacija Sportskog plesnog kluba „Petrinia“ jer je puna zabave za naše Petrinjce, od onih najmlađih do najstarijih. Latino večer je nešto što zatvara njihovu plesnu sezonu, a otvara na neki način kupališnu sezonu, odnosno događanja na Gradskom kupalištu. Čestitke Sportskom plesnom klubu „Petrinia“, svim članovima na postignutim uspjesima i na trudu kojeg ulažu, kako u natjecanjima, tako i u manifestacijama koje nude građanima Petrinje“, rekla je Komes, a čestitkama klubu se pridružio i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Mihael Jurić, koji je svojim dolaskom također podržao ovu manifestaciju.

Posebnost Latino večeri jest ta što na kraju programa, zajedno s plesačima, mogu zaplesati svi koji to žele i naučiti neke nove plesne korake. Uz male i velike plesače, u bachati se tako okušala i gradonačelnica Komes.

Gradsko kupalište u Petrinji tako je ponovno bilo ispunjeno plesačima, a u narednim danima očekuje se i sve veći broj kupača. Baš kao nekad.

Comments are closed.

Close Search Window