Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

U tužnoj prigodi današnjeg posljednjeg ispraćaja dr. Miroslava Petračića, poznatog i istaknutog Petrinjca, gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes sa zamjenikom Ivanom Prskalom u ime Grada Petrinje te predsjednik Robert Polanščak u ime Gradskog vijeća Grada Petrinje, izražavaju iskrenu i duboku sućut ožalošćenoj obitelji, rodbini i prijateljima.

Miroslav Petračić rođen je 24. kolovoza 1951. godine u Petrinji gdje je završio osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet završio je u Zagrebu specijaliziravši se za dječju kirurgiju. U Općoj bolnici „dr. Ivo Pedišić“ obnašao je funkciju šefa Odjela dječje kirurgije, 2001. godine izabran je za funkciju zamjenika gradonačelnika Grada Petrinje, a 2005. postaje i predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje. Bio je sudionik Domovinskog rata , odlikovan Spomenicom Domovinskog rata i Odlikovanjem predsjednika republike dr. Franje Tuđmana.

Dr. Miroslav Petračić bio je vrlo aktivan član zajednice koji je svojim radom i zalaganjem u političkom i društvenom životu Petrinje nastojao doprinijeti razvoju i napretku grada. Njegov  odlazak veliki je gubitak za cjelokupnu zajednicu. Neka mu je laka hrvatska gruda!

Comments are closed.

Close Search Window