Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

Završeni su radovi na postavljanju nadstrešnica na autobusnim stajalištima koje je naručio Grad Petrinja. Radovi na već pripremljenim platoima započeli su 12. 9.2022., a naručeno je i postavljeno ukupno 13 nadstrešnica na lokacijama za koje je prethodno dobivena suglasnost Hrvatskih cesta. Na mjestima gdje je širina nogostupa manja, postavljene su konzolne nadstrešnice kako se ne bi ometala prohodnost za putnike i prolaznike.

Ukupna vrijednost investicije je  249 tisuća kuna, a gradonačelnica Komes je s Ivanom Begićem, pročelnikom UO za prostorno uređenje, graditeljstvo i komunalne djelatnosti obišla stajališta te kazala kako je zadovoljna jer se nakon višegodišnjih opravdanih prigovora građana pristupilo rješavanju ovog problema. “Vjerujem kako će ovo biti u interesu naših najmlađih sugrađana kako bi bili zaštićeni od nepovoljnih vremenskih uvjeta dok čekaju autobus. Ukoliko se pokaže potreba za na još nekim lokacijama, spremni smo postaviti još nadstrešnica” – kazala je gradonačelnica.

Na stajalištu na Pigiku zatekli smo autobus prije redovnog polaska prema Sisku. Vozačica Klara Vuković kazala je kako su komentari putnika pozitivni, a i vozači su zadovoljni jer je manje mokrih putnika.

Comments are closed.

Close Search Window