Gospodarstvo, Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

S veseljem Vas pozivamo da budete izlagači na 2. Regionalnom sajmu kulture razvojne suradnje koji će se održati u nedjelju 22. listopada u velikom šatoru i okolnom prostoru na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji, pod pokroviteljstvom Grada Petrinje i Turističke zajednice Grada Petrinje, u organizaciji Zaklade SOLIDARNASrpskog narodnog vijeća, Regionalne Zaklade ZAMAH ACT Grupe te ostalih stručnih suradnika, volontera uz inicijalnu financijsku potporu Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH.

Svrha Sajma je promocija dobrih lokalnih razvojnih praksi proizvoda i usluga u širokom spektru djelatnosti (od poljoprivrede, ugostiteljstva, do turizma, obrazovanja i kulture) ali i novih modela podrške zajednici i suradnje na lokalnom razvoju.

Postav Sajma uključit će 50 štandova na kojima će svoje proizvode i usluge te razvojne programe predstaviti lokalni OPG-ovi, zadruge, prerađivačka i uslužna poduzeća, ali i banke, udruge, zaklade i strukovna i poslovna udruženja iz Petrinje (20-25 štandova) i ostalih dijelova Županije (15-20 štandova), uz goste – potencijalne razvojne partnere i primjere dobrih praksi – iz drugih dijelova Hrvatske  (do 10 štandova).

Izglagačima nudimo, i to bez kotizacije:

  • Besplatan izlagački prostor na kojem možete predstaviti svoju tvrtku ili OPG, na štandu s krovićem te izložiti vaše roll up bannere, letke, reklamne materijale
  • Mogućnost promotivne prodaje vaših proizvoda ili usluga
  • Besplatno parkiranje neposredno uz lokaciju Regionalnog sajma (Veliki šator, Trg hrvatskih branitelja, Petrinja)

Od Vas očekujemo:

  • Aktivno sudjelovanje u programu Sajma u ulozi izlagača
  • Samostalno donošenje proizvoda i uređenje i raspremanje štanda na Sajmu u dogovorenim terminima, uoči i nakon održavanja Sajma
  • Redovnu komunikaciju s organizatorima tijekom pripreme Sajma i pravodobno informiranje o okolnostima Vašeg sudjelovanja i eventualnoj iznenadnoj spriječenosti

Unaprijed zahvaljujemo na interesu i veselimo se vašoj prijavi – molimo ispunite prijavnicu najkasnije 5. listopada 2023.do kraja dana.

  • Prijavnicu možete ispuniti online na linku ovdje.

Sve prijavitelje povratno ćemo informirati o uvjetima sudjelovanja putem e-maila.

U slučaju dodatnih pitanja molimo kontaktirajte nas na e-mail: ivana.kumric@solidarna.hr ili na telefon: +385 95 5347822 (Ivana Kumrić, koordinatorica priprema Sajma).

Comments are closed.

Close Search Window