Događaji, Kultura, Vijesti|

Petrinjci su sinoć,12. veljače 2020., mogli uživati u atraktivnom i zabavnom spoju plesa, glume i humora u plesnoj predstavi „Zapleši“ koja je održana u velikoj dvorani Hrvatskog doma. Riječ je o predstavi autorice Petre Jeričević, koja okuplja jedne od najboljih sportskih plesača Hrvatskog sportskog plesnog saveza te prošlogodišnje pobjednike Plesa sa zvijezdama, Gabrielu Pilić i Slavka Sobina, a kojom se kroz zabavnu priču i spoj s glumom želi promovirati sportski ples.

U publici je bio i Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje, koji je rekao da je došao uživati u još jednoj plesnoj večeri koje Petrinjcima nisu ništa novo obzirom da imaju plesni klub koji donosi fenomenalne rezultate:

„Drago mi je da večeras prisustvujem jednoj krasnoj, predivnoj plesnoj večeri, to za nas Petrinjce nije nikakva novost jer znamo da naš plesni klub ima i fenomenalne, možemo reći veličanstvene rezultate za koje smo zahvalni. Ples je jedna dobra adrenalinska priča u kojoj ljudi uživaju. Uživamo mi koji gledamo, a možemo misliti kako uživaju oni koji znaju plesati i koji stvarno prate svaki takt.

Ova plesna grupa su profesionalci i to je jedna plesna, sportska manifestacija koja je na neki način točka na gdje pokazujemo da svi imaju mjesta u Petrinji za ples. Dobro je da se pleše, mi se ponosimo na ples, ponosimo se na naš klub, ponosimo se na obitelj Bjelac i na sve rezultate. Evo večeras uživamo i mislim da je ovo jedna večer koja se treba pamtiti.“

Comments are closed.

Close Search Window