Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

Gradonačelnica Komes u prostoru gradske uprave u petak, 3 . lipnja 2022. održala  je prijem za članove Stolnoteniskog kluba Mladost Petrinja. Povod za prijem je odličan uspjeh ženske i muške ekipe kluba koji su u sezoni 2021./2022. sudjelovali u natjecanju 1. Hrvatske lige – istok gdje su obje ekipe uz impresivan rezultat bez prvenstvenog poraza  (16/0 žene, 18/0 muški)  osvojile 1. mjesto te se plasirale u HEP Superligu, najelitniji i najviši rang natjecanja u Hrvatskoj.

Milan Ramušćak, predsjednik kluba istaknuo je kako je ovo zaista povijesni uspjeh budući da je Stolnoteniski klub Mladost Petrinja sada jedini klub u Hrvatskoj koji istovremeno ima i žensku i mušku ekipu u superligi. Naglasio je dugu povijest djelovanja kluba koji iduću godinu slavi 50. obljetnicu djelovanja prilikom koje planiraju organizirati veliki slavljenički turnir. Zahvalio je gradonačelnici na prijemu te istaknuo kako se nada da će se dobra suradnja s Gradom i Petrinjskim sportskim savezom nastaviti i dalje.

Gradonačelnica Komes čestitala je ekipi na uspjehu koji je na ponos cijeloj Petrinji naročito kad se uzme u obzir uvjeti u kojima se nakon potresa trenirali. Naglasila je kako je svjesna problema nedostatka prostora za brojne petrinjske sportske klubove pa tako i ovog klub koji trenutno koristi prostor dvorane OŠ. D. Tadijanovića.

Dodajmo kako žensku ekipu kluba čine Ivana Galinić, Nataša Skočilović, Lucija Dankić, Lea Brnić, Dragana Rdaošević, Andrea Galić, Chiara Ramušćak, dok su u muškom sastavu Alen Anušić, Marin Runjić, Marko Majstorović, Karlo Jovanović, Robert Ramušćak. Čestitke svima!

Comments are closed.

Close Search Window