Obljetnice, Sport, Vijesti|

U Maloj dvorani POU Hrvatski dom održana je svečanost 10.-og rođendana Triatlon kluba Petrinja. U nazočnosti brojnih sportaša, simpatizera i svih koji su pomagali rad Kluba domaćini su pripremili 4 promo filma kao retrospektivu rada. Na ono što su neobično ponosni su PENAL liga petrinjskog nasipa, ali i brojne brdske utrke i biciklističke i one za trčanje, utrka Bike-n-run i brojne druge.

O 10 godina kluba govorili su Tomislav Miholjević i Marko Franjić, a svim zaslužnima dodijeljene su prigodne zahvalnice.

Za poseban doprinos klubu Zahvalnicu su dobili za znamenito mjesto u Triatlinu u Hrvatskoj Davor Pavičić i Davor Damjanović, oni su nositelji najboljih rezultata u ovih 10 godina.

Jednu posebnu zahvalnicu dobio je i petrinjski gradonačelnik Darinko Dumbović i Grad Petrunja, a ovom prigodom gradonačelnik je kazao kako se nada da će jednim zajedničkim radom doprinijeti daljnjem napretku kluba.

„Ono što vam mogu reći je jedno veliko hvala. Hvala u ime cijeloga grada. Vi ste jedna mala, složna, vesela ekipa, koja živi sportski, koja 10 godina pokazuje što ustvari treba raditi u slobodno vrijeme. Mislim da ste dobar primjer svih 10 godina u kojima ste dali sebe, ali i sve ono što pokazujete za buduće generacije da treba živjeti uredno, sportski i da ste vi ti koji ste uvijek vječita inspiracija za sve generacije. Zato sam vas uvijek pratio. Kada je trebalo nešto, Grad je pomogao. Od srca vam čestitam 10 godina“

– kazao je Dumbović.

Comments are closed.

Close Search Window