Informacije, Službena Petrinja, Vijesti|

U dvorani za sastanke Gradske uprave Grada Petrinje u petak, 2. lipnja potpisan je ugovor kojim Sportska udruga Pigik Gradu Petrinji do kraja godine besplatno daje na korištenje dvoranu na Pigiku.

Podsjetimo, Sportska udruga Pigik u prosincu prošle godine Gradu je na besplatno korištenje predala sportsku dvoranu na Pigiku  na razdoblje od šest mjeseci. Potpisivanjem novog ugovora razdoblje besplatnog korištenja dvorane sada je produženo do kraja 2023. godine. Sportsku dvoranu koristi Gimnastički klub Petrinja, a gradonačelnica je podsjetila kako je bila zaista velika potreba da se pronađe prostor za gimnastičare nakon što je prestala mogućnost korištenja šatora koji je kao donaciju Gimnastičkom klubu osigurao HOO.

„Zahvaljujemo gospodinu Impriću što se odazvao kao poduzetnikza društveno korisnu svrhu, za našu djecu koja su nam najvažnija i koja su naša budućnost i zbog Petrinje kao grada sporta. U trenucima kada su gimnastičari hitno morali napustiti donirani balon, najbrže rješenje je bilo smještaj u građevinu koja je u Vašem vlasništvu. Hvala Vam u ime svih Petrinjaca na Vašem doprinosu sportskom životu grada Petrinje.”

Tajnik Sportske udruge Pigik Davor Imprić izrazio je zadovoljstvo što njihova udruga može dati svoj doprinos gradu i petrinjskoj djeci.

„Radimo jednu dobru stvar, vraćamo nešto zajednici, a mi kao poduzetnici trebali bi tako razmišljati da svi moramo dati neki obol upravo toj našoj djeci da se razvijaju i ne provode vrijeme po kafićima, da se bave sportom. Posebno je gimnastika temelj svih sportova i nadam se da će klub samo rasti, biti bolji i jači“, zaključio je Imprić.

Comments are closed.

Close Search Window