Čestitke, Događaji, Vijesti|

U Mjesnom domu u Jabukovcu na sam Dan žena, u nedjelju 8.ožujka održana je tradicionalna proslava uz živu glazbu i druženje. Program je održan u organizaciji Mjesnog odbora Jabukovac i KUD-a “Zvuci Banije”, a tijekom priredbe svim damama gradonačelnik Petrinje i saborski zastupnik Darinko Dumbović podijelìo je crvene ruže i poželio svako dobro uz međunarodni Dan žena.

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Petrinje Nenad Radošević.
Ujedno je gradonačelnik ovom prigodom naglasio:

“Ovih dana imamo priliku obići mnoge fešte koje su povodom Dana žena i mislim da je Petrinja pokazala ono što upravo ima, a to je društveni život u kojem je žena danas na prvom mjestu. Ono što treba za ženu reći da sigurno ne treba čekati 8.ožujka, da danas žena je i treba biti 365 dana, ne samo u društvenom životu, nego u svim ostalim obvezama koje danas žene preuzimaju. To ne bi trebala biti tema. Danas kada pogledamo da smo na ovoj skromnoj fešti koja je od srca napravljena za Dan žena, to je uspjeh, dugogodišnji Mjesnog odbora Jabukovac u kojem su oni stavili u prvi plan ove godine, i svake godine da 8.ožujka bude taj dan i da proslavimo Dan žena“

– rekao je Dumbović .

Domaćin proslave, predsjednik Mjesnog odbora Jabukovac, Radomir Krajčinović uz čestitke ženama za njihov dan zahvalio je gradonačelniku na dolasku i pomoći pri organizaciji ove manifestacije.

Comments are closed.

Close Search Window