Sport, Vijesti|

Članovi Udruge Nogomet + Petrinja danas su gradonačelniku Darinku Dumboviću prezentirali aktivnosti koje ih očekuju u narednom periodu. Podsjećamo ova udruga je osnovana 30. rujna 2019.godine, a krenule su intenzivne pripreme za obilježavanje prve godišnjice postojanja.

U izaslanstvu Udruge Nogomet + Petrinja pri posjetu gradonačelniku  bili su Slobodan Borota, predsjednik,  Dalibor Sanader, dopredsjednik i Igor Radošević trener kluba, a ova udruga je postala punopravni član Petrinjskog sportskog saveza.

Slobodan Borota Šiljo, predsjednik udruge je istaknuo ;

„Službeni podatak je da brojimo 30 članova uz tri stručno osposobljena trenera sa važećim licencama, posebno na ova dva podatka smo izričito ponosni, jer kad sve to organiziraju i provode tri čovjeka, daje rezultat ogromnog odricanja i posvećenosti. U godini dana službenog postojanja odrađeno je 150 trenažnih aktivnosti, kupljena je sva potrebna oprema i pomagala za što kvalitetniji rad sa našim članovima i omogućilo se korištenje raznih sportskih objekata u kojima su se odvijale te trenažne aktivnosti. Sve te aktivnosti i informacije se prate preko naše službene Facebook stranice, gdje smo jako počašćeni koje nas sportske udruge iz okruženja prate putem tog oblika komunikacije. Za malu organizaciju kao što je Nogomet + to su ogromna izdvajanja kako vremenska tako i financijska, a izrazito ona koja se odnose na infrastrukturu, jer nemamo stalne termine za to predviđenom sportskom objektu, za razliku od ostalih članova Zajednice sportskih udruga grada Petrinje. Kako bi na dostojanstven način obilježili našu prvu godinu službenog postojanja, koja bi se isključivo temeljila na sportskom susretu između naše Nogomet + grupe dječaka i njihovih vršnjaka iz našega najtrofejnijeg hrvatskog kluba Dinama iz Zagreba.  Kontakt osobe iz Dinama su nam potvrdile da bi sa zadovoljstvom prisustvovale i dale značaj i podršku samom događaju. Na ovaj način bi bilo prezentirano i široj populaciji sto je to Nogomet + i čime se mi bavimo.“

– istaknuo je Borota.

Gradonačelnik Darinko Dumbović  izrazio je zadovoljstvo svim planiranim aktivnostima i obećao svu podršku kod organizacije najavljenog susreta između nogometaša Nogomet + i Dinama.

Comments are closed.

Close Search Window