Informacije, Vijesti|

Gradonačelnik Dumbović obišao je radove na budućem ugostiteljskom objektu obitelji Pehlić u Mošćenici. Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što se još jedna obitelj odlučila na vlastiti posao i samostalnost rekavši:

„Drago mi je da sam obišao obitelj Pehlić koji su odlučili ići u privatni biznis. Naš Čapo je uvijek imao dobrih ideja što se tiče gurmanskog i kulinarskog svijeta gdje se on tu dokazao. Puno je pomagao i radio za opće dobro te mu se zahvaljujem u ime cijelog Grada i kao gradonačelnik, mi smo tu na kraju bili sumještani. Zajednički smo stvarali domovinu na ovom prostoru. Želim da s ovim poslom bude jedna nadgradnja ne samo Mošćenice nego i grada Petrinje i da bude dobra ponuda jednog mirnog ugostiteljskog domaćeg obiteljskog sadržaja.To je jedna kvalitetna nadgradnja, ali i hrabrost i samopouzdanje te čestitam i njemu i njegovoj obitelji.“ –rekao je gradonačelnik te poželio puno uspjeha u budućem poslu.

Elvis Pehlić, vlasnik ugostiteljskog objekta „Balkan express 243“ rekao je kako ima u planu zaposliti šest osoba u svom objektu u kojem će u ponudu biti janjetina, odojak i meso s roštilja. Uz to će biti na raspolaganju sobe za noćenje kapaciteta 12 ljudi u sklopu čega će biti poseban popust za branitelje i ljude koji dolaze pomagati u Petrinju.

Comments are closed.

Close Search Window