Informiranje, Službena Petrinja, Uncategorized, Vijesti|

Grad Petrinja provodi projekt „Strategija zelene urbane obnove Grada Petrinje“ (NPOO.C6.1.R5.01.0029) koji je financiran bespovratnim sredstvima iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. – 2026.

Cilj izrade Strategije zelene urbane obnove je unaprjeđenje zelenih/ otvorenih prostora na području Grada, te revitalizacije napuštenih i slabo iskorištenih građevina u javnom ili privatnom vlasništvu.

Strateški pristup upravljanju zelenom infrastrukturom omogućit će ciljano unaprjeđenje njezinih ekoloških, ekonomskih, društvenih i morfoloških funkcija, te će zajedno s revitalizacijom vrijednog građevnog fonda doprinijeti održivom gospodarskom i prostornom razvoju Grada.

Za potrebe izrade strategije kreiran je anketni upitnik. Molimo građane Grada Petrinje da se uključe u ispunjavanje anketnog upitnika koji je anoniman, s napomenom da će se dobiveni rezultati koristiti isključivo u svrhu izrade Strategije zelene urbane obnove Grada Petrinje.

Upitnik je dostupan na poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0HpLKNa6s0XvmJ7YkPCrgtw6b64rVzf8Mhn5ppFCdYLKcnA/viewform

Zahvaljujemo na sudjelovanju!

(Istraživanje provodi tvrtka 3E PROJEKTI d.o.o.)

Comments are closed.

Close Search Window