Informacije, Vijesti|

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je natječaj za zapošljavanje putem mjere Javni rad – otklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na područjima Sisačko-moslavačke županije. Natječaj je dostupan na poveznici:

https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=122552522&fbclid=IwAR0-gdsXqVjTC4Dcm27-YaaMHpc9mSqzhhfzGBF55wgxtGsRzcIfSVEOaH8

Cilj mjere je uklanjanje posljedica katastrofe uzrokovane potresom na području Sisačko-moslavačke županije zapošljavanjem odnosno radnim angažmanom domicilnog stanovništva. Djelovanje na njihovo socijalno i ekonomsko osnaženje osiguranjem privremenih redovitih primanja temeljem radnog odnosa kojim se izbjegavaju instituti socijalne pomoći, depresija i drugi negativni čimbenici na osobnoj i društvenoj razini te uklanjanje posljedica koje onemogućavaju odvijanje normalnog života.

Za prijavu je potrebno ispuniti PRIJAVNI OBRAZAC koji se može preuzeti na porti Gradske uprave Grada Petrinje(Braće Hanžek 19) i u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje -ispostava Petrinja.
Ispunjena i potpisana prijava/obrazac se predaje u pisarnicu Gradske uprave Grada Petrinje.

Više informacija o mjeri dostupno je na https://mjere.hr/katalog-mjera/javni-rad-sisacko-moslavacka-zupanija/

Comments are closed.

Close Search Window