Informiranje, Službena Petrinja, Vijesti|

Motociklistički klub Blue Knights provodili su donatorsku akciju „Toy Run“ kojom su prikupljali novčana sredstva za kupnju potrebnih didaktičko-metodičkih sredstava za potrebe korisnika Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Članovi kluba, tj. sudionici akcije danas su se okupili na Pigiku u Petrinji gdje ih je došla pozdraviti i gradonačelnica Grada Petrinje Magdalena Komes. Nakon okupljanja i kratkog razgovora s gradonačelnicom, sudionici su u defileu krenuli prema Inkluzivnoj farmi u Hrastovici gdje je održana  predaja donacije udruzi.

Gradonačelnica je srdačno pozdravila Plave vitezove i zahvalila im na plemenitoj humanitarnoj akciji koju su organizirali za pripadnike najosjetljivije skupine naših građana. Istaknula je kako i Grad Petrinja pomaže i podržava UOSI koja na području grada ima mnogobrojne aktivnosti.

„Smatram kako će prihod koji ste skupili njima biti od velike koristi i da će vam biti dugoročno zahvalni. Znamo da roditelji djece koja imaju poteškoće u razvoju prolaze jednu cjeloživotnu borbu i najmanje što mi možemo napraviti jest na neki način financijski pomoći u aktivnostima koje provode“- kazala je gradonačelnica te Udruzi osoba s invaliditetom poželjela uspješan daljnji rad sa što manje problema i prepreka.

Comments are closed.

Close Search Window