Intervencijski plan, Vijesti|

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije najavljuje da će u prvoj polovici listopada 2021. godine biti objavljen Poziv na dostavu projektnih prijedloga u otvorenom postupku dodjele bespovratnih sredstava pod nazivom „Razvoj poduzetništva u Gradu Petrinji – 2. faza“.

U Intervencijskom planu Grada Petrinje i pratećem Akcijskom planu identificirana je potreba ulaganja u razvoj poduzetništva slijedom čega će ovaj Poziv biti usmjeren na povećanje kapaciteta za razvoj malog i srednjeg poduzetništva na području grada Petrinje.

Predmet Poziva je podrška procesu jačanja gospodarske aktivnosti i poboljšanja konkurentnosti poduzetnika na području grada Petrinje.

Svrha (cilj) Poziva je održiva fizička, socijalna i gospodarska regeneracija Grada Petrinje sa ciljem smanjenja socijalnih nejednakosti, isključenosti i siromaštva.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali i srednji poduzetnici.

Ukupna alokacija Poziva iznosi 15.707.000,00 kuna. Najniža vrijednost potpore po projektnom prijedlogu iznosi 100.000,00 kuna, a najviša vrijednost potpore 1.400.000,00 kuna.

Comments are closed.

Close Search Window