Stožer civilne zaštite, Vijesti|

Fotografija: Željko Lukunić/PIXSELL

Poštovani,

pozivamo sve zainteresirane gospodarske subjekte na iskaz interesa za obavljanje usluga izrade elaborata ocjene postojećeg stanja građevinske konstrukcije te stručnog nadzora tijekom uklanjanja oštećenih građevina.


Elaborat se radi kao podloga za uklanjanje uništenih obiteljskih kuća i drugih uništenih zgrada čiji ostaci neposredno prijete sigurnosti ili zdravlju ljudi, a koje se provodi sukladno odluci stožera civilne zaštite jedinice lokalne samouprave na području na kojem se objekt nalazi, sukladno čl. 25. stavka 6. Zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije (NN br. 102/20, 10/21).

Dostava podataka traži se u svrhu angažiranja gospodarskih subjekata za navedene usluge

U Pozivu za dostavu ponuda koji će biti upućen zainteresiranim gospodarskim subjektima biti će naveden opis usluga.

Elaborat je potrebno izraditi sukladno Zakonu o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije.

Zainteresirane gospodarske subjekte molimo da upišu podatke na obrazac u nastavku i dostave na adresu e-pošte: nabava@petrinja.hr

Comments are closed.

Close Search Window